Saturday, September 05, 2009

trickin

Jag älskar tinande bröd. Gillar normalt, färskt också men har det en gång varit fryst föredrar jag att inte tina det i micron. Problemet med att småtina Lingongrova är att det blir saggigt undertill om det får ligga och övergå i annat tillstånd platt på tallriken. Har hittat tricket.

5 comments:

Grovt Initiativ said...

Du och dina brödkåtor! Eller just ja rostbrödet ställer du ensamt på högkant va?

Men sådär gör jag också, fast mer för att det går snabbare.

Sofia said...

hahaha

Mollis said...

lingongrova är gott att rosta annars.. Om du inte orkar vänta..

Johannka said...

@GI Ja men rostbrödets ickeliggande har ju delvis andra orsaker. Krispigness typ.

@Mollis Hm, skulle väl kunna gå an men då missar man ju det tinande.

luggkomplex said...

Bra knep! Gillar för övrigt uttrycket "saggigt".

"Hjälp, det är sagg på min macka."