Tuesday, February 17, 2009

men det tog 2 h att klippa den


Dessutom kommer jag med ett pinsamt obvious före - efterkort. Osminkad och trött i nattlinne - sminkad med halsband allmänt pynt ...

Jag kan inte fatta att det var så där långt. Och nu. Kort. Försöker lura mig själv att jag inte klippt av mig håret (klippa-av-sig-dreadsen-traumat sitter i) genom att ha det långt fram. Fast ... om det ser ut så där när jag precis kommit från frisören kanske ni kan räkna ut hur det ser ut när jag själv har varit framme. Eller inte varit framme rättare sagt, utan kliver upp ur sängen och drar en kam genom håret och luggen, vilket i princip bara gör det mer elektriskt (damn this inland och torra luft!). På jobbet bah: " Ja den passar dig perfeeeekt, verkligen du!"
Men åå det är ju bara för att jag alltid anses vara så himla quirky förstås. Om man vill vara snäll.

Men eftersom je inte träff så mye folk je känn så kan en se ut litt hursom.

6 comments:

Emmili said...

Ojoj va ballt!!! Du ser inte så nöjd ut dock ... :-)
Vad fin färg du har på håret. Det är ju jätteroligt att ha en så knasig frisyr och om du tröttnar går det ju bara att klippa. Ja huu vad statiskt det är tillockmed i Stockholm. Kan man typ doppa håret i sköljmedel?
Hade så fint med ditt nya hår!
Kramkram

Johanna said...

Lite sund skepticism, bara.

Fin färg, tack! Är rätt nöjd själv. Men frisörerna och frisöreleverna stod och viskade vid sidan om att de hade velat färga! :)

Emma said...

Ja det där var ju fint!
Trodde det bara var luggen du hade klippt när jag såg på facebook.
Är det nya innefrillan i Östersund nu efter du har gjort den?

Mollis said...

supersnyggt!

luggkomplex said...

sviiiinsnyggt ju. verkligen du :)

men ärligt... jävligt hett!

Johanna said...

Aa, tack ska ni ha ...

Emma det är ju så kallt att man har mössa jämt så det är ju inte så många Östersundsbor som har sett min nya frilla. Imorn ska jag sälja biobiljetter, så då kanske jag kan sprida lite avant-gardemode.