Saturday, February 07, 2009

ska jag ta på mig femlagersmunderingen?Nu är den här, den plogade isen som jag har längtat efter. Förra söndagen tog jag de här bilderna, efter att jag hade gått till Stadium och lämnat in mina skridskor på slipning. Jag skulle vilja gå ut och åka lite nu. Det är mulet och snöfall ute nu, inte lika fint som förra helgen. Inte lika kallt (-20) heller, men ändå -15 enligt smhi (jag har fortfarande inte satt upp min termometer!). Jag drar mig lite för'et, fast jag vill, för det är ju så varmt och skönt och gott kaffe här inne. Och strax är det ju Vetandets värld : om hästen, sa de nu (har bytt till P1).

6 comments:

Mollis said...

Helt fantastiskt vackert! Önskar att jag var där. Igår hade jag mina nya vårskor på mig ute. Det är lite skillnad på Göteborg och Östersund.

Johanna said...

Uhh, nu fick jag lite ont i magen när du sa sådär.
Vårskor - tvivlar på att det någonsin kommer behövas här ...

Sofia said...

oh! sex anledningar att överge södra sverige.
(igårnatt försökte jag lära några fulla erasmus-studenter om sveriges inställning till norrland och hur de behandlat oss som en koloni)

Helena said...

Jamen ja! vad jag längtar efter vintrigt Norrland nu!

Emma said...

Yo
han komikern(?) tornving(?) hade ju listat fördelarna med jämtland på dn.se(?) och däribland var "vintervardagsrummet" i badhusparken. har det blivit inrett än? Med grill och hundspann och så, eller har det varit för kallt? Är det inte gregoriemarknaden snart?

Johanna said...

Ja, den här helgen var det fullt inrett. Hästar, hundspann, grill och holabaloo. Det var ju inte så fint väder och rätt kallt men det var en hel del folk där ändå.

Var är gregoriemarknaden tro?