Sunday, February 01, 2009

Amagaaad!!!


Åsa har skaffat en bil, den är väldigt användbar! En utflykt tolv mil bort bjöd på sjuka natur- och kulturupplevelser. Och vilket högtryck!Tännforsen! Åsa och jag blev imponerade av detta och trodde det inte var brantare än såhär (för min del berodde denna modesta tro på min inledande besvikelse över Döda fallet (är det ett fall liksom?))

Men det var lite högre fallhöjd än såPå kvällen var det konsert med Triakel (Emma Härdelin!) i igloon som låg bredvid forsen. Amagaaaad


10 comments:

Emma said...

Mäkta imponerad över vad Moder Jord bjuder på! Hur ska du kunna smälta det här? Alla bilder gjorde så att jag tappa andan.

Grovt Initiativ said...

haha såg du min triakel-tablettask jag fick i julas?

Mollis said...

Wow, vad fint!. Det ser ju nästan ut som Norge... Wow.

It's gonna be fine 2009 said...

Det är ju en saga! Jag vill också bo i en saga!

Emmili said...

Aj vad jag saknar naturen! Längtar upp! Vilken härlig vinterväg å vinterfall å vinterkonsert!!!

Johanna said...

Emma - Men har du fått tillbaks andan än? Rödansikte där! Jorå, jag har nog hört! :)

Gustav - Mjaaa, kanske kanske gjorde du det, det känns en aaaaaning bekant. Men jag fattade nog inte vad Triakel var då. Jag är lite sen.

Mollan - Nästan som Norge, minsann, jaså du ;-) Men ja, det var ju nästan i Norge också, en si sådär 10 mil bort ungefär.

It's gonna be fine 2009 - Yes its's gonna! - Men det kan du!

Emmili - ja, när kommer du och badar isbad med mig?

Emma said...

Haha, ja det kanske var dina bilder som gjorde så att såg bränd ut.

Christian Strömqvist said...

Menguuu vilka fina bilder! Lätt att glömma bort att det finns vinter när man bor i Göteborg. Och hur den ska se ut. Ujuj.

Johanna said...

Faktum är Christian, att när jag var där, med min defekta kamera i mina egna händer, så tänkte jag helt ärligt så här: Tänk om ändå Christian hade vart här eller får komma hit. DET hade vart bilder det.

Christian Strömqvist said...

Meh! Sickna fantastiska händer då som kan göra de där med defekt kamera! Men synd att Snö, Kyla och Jag inte kommer överens annars skulle det ju vara himla roligt...
Om norra sverige någonsin får sitt första besök av mig så får det bli på sommaren...tills dess njuter jag av dina foton!