Sunday, October 15, 2006

förgiftningsförsökSamma dag som Magnus kom, hade jag och Eva hittat vegetarisk korv på Delvita och bestämt oss för att det fick bli vår lunch. Va gott med korv & bröd! Ja, alltså, något korvbröd i svensk mening hittade vi inte, det fick bli rohlik. Det är ett giffellformat bröd som ungefär är en blandning mellan baguette och källarfranska. Ketchup hade de ju såklart och så dessa fyra korvar i en vakuumförpackning. Mums.


Vi gick hem, tog ut korvarna ur förpackningen och Eva började steka. "Mmm, va gott" sa jag, "de har ju skinn och allt"! Efter ett tag kändes det som att allt inte stod riktigt rätt till. "Det ser minsann ut som plast ...". Eva tog en liten smakbit på skinnet, och visst var det plast. Lösningen blev att fick ställa oss och försöka skala av plasten som nu av värmen troligen fått ett ännu fastare grepp om korven. Jag var helt värdelös på att skala och det bidde endast en halv korv kvar av den jag försökte mig på. Eva hade rätta handlaget.


När korven var uppäten infann sig ett enormt behov av vila och vi däckade stenhårt på varsin madrass. Vi nästan sov över Magnus hämtning. Smält plast + korv = inte världens mest hälsosamma.

1 comment:

Anonymous said...

det där känns som den lätt bästa anekdoten ni dragit på er hittills. men ni får se till att försöka toppa den!