Tuesday, October 17, 2006

söndagsmaratonI söndags gick jag och Magnus på en sjukt lång promenad. 3 stadsdelar på 3 timmar, nästa gång tar vi Hradcany, Mála Strána och Stare Město. Vi började med en väldigt höstig och idyllisk park, som ligger väldigt nära oss. I vinter kommer vi att åka pulka där.

Sen åkte vi upp i TV-tornet, bara för att få ta kort i den roliga hissen igen! Hissen är jättesnabb, så man måste skynda sig med kameran. Självklart har jag aldrig rätt inställning på från början, så det blir ännu stressigare.

Utsikter är boring, här en liten exposé över bygget. Och en chans att få se lite kranar, det är lite ont om fototillfällen för kranar här i stan faktiskt.

Alltså, den var ju inte ens trasig!

Efter att ha bestämt träff med resten av familjen på Radost tog vi oss genom skumma spöklika kvarter, inhysandes diverse sjukhusmottagningar, till Emmaus, där Magnus med dyrrocken passade in väldigt väl. Kommer kanske skriva mer om den en annan dag förresten, rocken.

Vad gäller tiden på Radost hade vi överskattat Prags storlek, så för att fördriva tiden pratade vi med några svanar. Men de var så stora så jag blev superskraj och mindes de elaka svanarna på Gistaholmen som äääälskade mariekex. Det blev inte bättre för att Magnus påminde mig om att de faktiskt kan flyga. Han kan rätt mycket om fåglar.

3 comments:

Magnus said...

Jag ser verkligen fram emot hyllningen till min rock. Den kommer att betyda något oerhört för min fåfänga och jag kommer därefter bli helt omöjlig att bo ihop med.

Anonymous said...

nämen kalas, en satyricon-affisch kom ju med på bild. och wtf magnus, jag hade helt missat att du hade blogg nu. jaja, sweet kom-ikapp-läsning.

Johannka said...

g: satyricon-affischen var så planerad så du anar inte