Thursday, October 26, 2006

Dr Alban in da house
I går var det en stor kväll. Vi hade höga förväntningar på den, sådant kan ju vara lite risky, men inte tror ni väl att Dr Alban skulle svika oss? Två timmar innan han äntrade scenen (fast vi visste inte när det skulle ske och var först oroliga att vi hade missat det hele) kom vi till Misch Masch (...) och kvällen till ära hade de erbjudande på - caipirinha!!! Vi bälgde i oss för kung och fosterland (!). Stämningen var på intet annat ställe än PÅ TOPP.
Ser ni glädjen i de unga vännernas ögon? Allvarligt talat, luften var
elektrisk!

Jag tror inte jag kommer att kunna säga så mycket mer. Titta på bilderna och på filmen och försök förstå vår extas. För mer extatiska bilder kommer länkar till Eva och Magnus.
Alla älskade Alban


Misch Mash alltså. Det är ett helt sjukt ställe. De har gogo-dansare ... Ölen kostar typ 55 (för 33 cl). Fast i deras snabbmatslucka (!) kostar den 35. Musiken är på gränsen mellan bra och dålig. De ordnar konserter med Dr Alban och Shaggy. Jao. Ni förstår? De har en
hemsida.

Magnus, Eva & Vincent gör vad de ska på Misch Masch's dansgolv.

Gogo-dansare är så meningslöst, alla dansar ju ändå. Deras kläder är inte att leka med. Tjeckisk haute-couture när den är som bäst.


Dr Alban inledde med No coke (ecstacy very much, your life!). Han körde också bl a It's my life och Sing Hallelujah (inte Hello Africa (eller Alla vi ...)). Det blev ett extranummer. Vi skrek efter Hello Africa, men den dumma publiken ville höra It's my life igen. Stupid? Anyways så hade inte Alban HelloAfrica med på sin playback-skiva så han gjorde en "kompromiss", han rappade början till HA och sen körde han It's my life igen. Jag säger bara: det var pricken över i:et liksom. Det definierade kvällen ganska bra. Och vi
var i extas ...

2 comments:

Anonymous said...

Hej Jojjopojjo!
Vill bara berätta att du förgyllde min dag med Herr Alban inlägget. Mina kollegor skrattade även de bårde gott och rått!
Härligt!
Ha det underbart!
//G

Anonymous said...

Vansinnigt - bootleg med alban. haha!