Friday, November 28, 2008

Promises

Jag var ju cocky nog att utmana någon att utmana mig i fågelskrivning och knödel antog ju min utmaning men fågelskrivningen är inte riktigt formad ännu och jag börjar ångra mig. Men hav förtröstan. Det blir nog folk av mig också någon gång.

Sen försöker jag skriva om en annan grej jag har på hjärtat också men vi får se hur det blir. Bara för att jag har börjat tänka på det pratar alla om det. Bland kommentarer hos Saker under huden-Elin och i Kulturradion har jag hört pratas om just det här. Trollen.


Och för att svara Helena i en tidigare kommentar här, så har jag snart ovanlydande utsikt och mina böcker på plats att sortera! Först kommer jag (och Emma) att bo en vecka i en tapetserarverkstad men sedan ska väl saker förhoppningsvis få breda ut sig. I morgon åker jag i alla fall till Sundsvall för att packa in i bilen.

Blödig notering: I och med detta inlägget försvinner det sista av mina inlägg från Göteborg från förstasidan. Herregud, vad har jag gjort?

3 comments:

Emma said...

det ser ut som om skidbacken är avgaser typ som från östrand liksom. är man skadad foh life eller?

Pedram Modirassari said...

Vad menar du? Dina första inlägg i bloggen? - Sparas det bara upp till ett visst antal poster? ... jag tror jag måste missförstått...

Johanna said...

Ja, nu har du nog läst lite slarvigt, Pedram. :)