Wednesday, January 06, 2010

korvporr

Den här nakenestetiken, den känns väldigt typiskt tjeckisk på ett lite trött vis, men jag hade önskat att den vegetariska korv Eva och jag köpte på Delvita hade haft ett dylikt tryck. Istället blev vi lurade att korven hade artificiellt skinn, stekte plasten och däckade på varsin madrass.

1. Här finns en utförligare förklaring till "skämtet" i det här inlägget, om du inte riktigt hängde med. Gustav tyckte att jag behövde skriva utförligare.

Thanks Kevin for the photo.

2. OK, my bad, jag erkänner att jag ju hade glömt att skriva översättningen till det som står på korven! "Undress me" står det. Hade Gustav läst det hade han nog fattat på en gång. Förresten, nu kom han ju på det helt själv ändå, så allt har ju bara varit mitt fel hela tiden. Åh suck, nu är det sängdags. Bjuder på en till länk: Mera korv!

Annat känt tjeckisk korvsnusk.

5 comments:

Grovt Initiativ said...

i'm so lame.

men inte så lam som korvstrippen.

Johannka said...

Tru dat

Anonymous said...

Vilken stor text du har skrivit med. Verkligen tydligt. Det gillar jag, hatar att måsta läsa mellan raderna, vilket ju inte går när texten är liten eftersom då ser man ju knappt raderna. Och hur ska man då kunna se vad som är mellan raderna?

/esis

Eva said...

Hahahaha, fina minnen!

Mollis said...

haha, dör.. men gud precis en sådan där bild ( den röda) hade Caroline på en burk hon fick av gemensam bekant. Jag var med henne när hon fick den och visste inte riktigt vad jag skulle vända mig när hon packade upp paketet...Helt sjuk present.