Wednesday, October 24, 2007

Lösningen på högfråganEftersom en hög på golvet är en aning oorganiserat (se förra posten), har jag löst det på ett mer civiliserat sätt nu! När jag var på Ebbes hörna för att lämna av en massa skrot så såg jag det här perfekta uppsats-källmaterial-bordet! Litet, nätt, billigt och med en displayhylla! Ejenkligen ... kanske jag inte har plats för det just nu, men bättre än en hög på golvet I say! (Jag har alltså inte bordet mitt på golvet i köket, som på bilden, men det var bäst ljus där.)

4 comments:

Christian Strömqvist said...

Ah...amazing. En displayhylla. Typ som det fanns förr, isånadära affärer som sålde...vad hette det nu igen...skivor? Cd-skivor? Typ: den här spelas nu. Så nu har du "den här pluggar jag nu". Eller "läser nu". Eller "den här spelas nu". Också. Tycker f.ö. att du borde ha bordet mitt på golvet i köket, just av den anledningen att det är bäst ljus där. Jag menar...DISPLAYHYLLA! WAAOOOW!

Johanna said...

du är ju rolig ju

Emma said...

men vad fin!!

Emmili said...

Åh en sååån vill ja ha...
Vet du jag "vann" igår sex kaffekoppar på tradera som jag sökt och sökt i ett år!!! För 141 kr...det blir typ 24 spänn koppen..å så frakt då förståss... jag skickar en bild när jag fått hem dom...
Kram på dig