Wednesday, October 24, 2007

biblioteksstöld!

Apropå biblioteksstölder (men jaa), så kom jag ju på att jag faktiskt har råkat ut för otyget att bli bestulen av biblioteket! Lyckligtvis kom jag på dem, så jag stal tillbaks det som var mitt. Jag prenumererade nämligen på tidningen Darling på den tiden den fanns. Under en tid bodde jag också på folkhögskola, där all post som skulle till skolan togs emot av ngn personal där, sorterades i elevpost och annan post, sedan lades elevposten ut i fack med namn av den elev som fick fingrarna på posten först.


En dag satt jag och läste tidningar i bibblan (det var ett litet, litet bibliotek med en tjänstgörande bibliotekarie kanske en gång i veckan och man skrev själv upp sina lån i en pärm) då jag såg att de hade tidningen Darling, vilket de inte haft innan. Men … det var ju lite konstigt för det var ett nummer jag inte hade själv … ”Provex” hade de stämplat på framsidan. Jag blev misstänksam … Och visst, visst, på baksidan satt en vit lapp som täckte över den rätta adressaten – jag! (såg jag när jag skrapade lite på ytan.) Jag stal rätt och slätt tillbaka tidningen och sen var det inte mer med det. Fast jag är fortfarande ganska förvånad.4 comments:

Grovt Initiativ said...

hahahaha! det hände mig i värnamo också, de stal min ETC de asen.

Christian Strömqvist said...

Nähe?! Var det bibliotekspär? Den med kraftig benstomme som gillade att rida gräsklippare? Och som ba...ade på mattan?

Johannka said...

christian: Vaaaa? Vem snackar du om? Jag minns inte vem som jobbade i bibblan. Mattan? hmmmmmmm fill me in, det är svaaaaaaaaga minnen som känns långt bak i hjärnan.

Christian Strömqvist said...

Minns ju inte själv heller, det är det värsta. Och det mesta av det där kan ha hänt i tvåan...(min tvåa). Och dessutom kan jag ju inte skriva såna elakheter så här offentligt. Men kolla med Mary, hon kanske minns...