Sunday, December 13, 2009

Imorgon vänder det

"En sak som håller mig hyfsat mentalt stabil är att mitt tåg till jobbet går 8.03, fatta att jag kan sova till kvart över sju! När jag jobbade i Askim i Göteborg gick vagnen 06.54, det var DET som gjorde att man varje kväll hade lite ångest över jobbet." skrev jag någon gång i våras. Och jag har varit explicit nöjd med min arbetstidsituation. "Tänk vad bra jag har det!" har jag ofta utropat (det är sant!).

Imorgon börjar den nya tågtidtabellen att gälla. Ny tid för tåget mot Trondheim är 07.21. Jag är på riktigt rädd att min liv ska förlora mycket av sin mening. Alternativet till detta tidiga tåg är en buss som går 07.30. Men buss är svettigt och jobbigt och tar 35 minuter. Tåget tar 13.

Fy fan.

4 comments:

Grovt Initiativ said...

du har i alla fall en safety i bussen om du skulle bli sen till tåget. men fy faaaan ja. (när jag jobbar morgon går vagnen 05.59)

Anonymous said...

är det bara nu inför juletiderna? ? ? eller kommer det va så 4evvah?

/emma

Johannka said...

It's forevah!

Mollis said...

usch fy sjutton.. jag är världens segaste. Jag var på en intervju på ett bibliotek för ett tag sen.. men jag tror jag är glad att det inte blev något ( bara på grund av att det hade tagit 2 h att pendl) Jag hade fått stiga upp sjuk tidigt..och åka med bussen vid 6,,, jag kanske kunde ha bott där på veckorna om det blivit aktuellt. För så tidigt är inte jag människa,, Jag är verkligen en morgenmuffel..