Wednesday, December 16, 2009

The sartorial freedom of the public librarian


Brunt och rött, en väldigt osexig kombination. Men jag tänkte inte på det förrän jag kom till jobbet, tog av mig mina svarta tjocksockar och gled ner i innesandalerna som jag har fixat nu när det är vinter.


Däremot var det väl planlagt att matcha fåglar i formen och tröjor i färgen. Man behöver minst tre lager nu i vinterkylan. Den stickade har jag ärvt av lillasyster och den är rätt säxy. Pärlor och allt.

10 comments:

Anonymous said...

fina guldfåglar, lika fina som ditt golden ass!

Mollis said...

för att säga det rakt ut "Den är inte okej" att ha röda strumpor till sandaler...Fy sjutton yoho.. alltså strumpor i sandaler generellt jag är skeptisk till det..

Anonymous said...

men om man har långbyxor och sandaler så får man ju ha strumpor såklart. det är ju inte sommarsandaler... utan inomhusskor? (med hål i)

Johannka said...

*upprörd över uttrycket "golden ass"*

Mollan, jag erkänner att röda strumpor till just dessa sandaler var lite misslyckat. Men hade skorna varit t ex svarta hade det var snyggt. Och Emma (snälla syster, kan du inte signera inläggen med namn eller alias, det blir lite obehagligt när du skriver "golden ass" och sånt) har ju helt rätt, har man byxor och der är vinter är det klart man ska ha strumpor i. Idag har jag f ö svarta strumpbyxor i samma sandaler. Tror jag måste bildblogga det ikväll också, jag måste vidga bilden av mig.

Mollis said...

jo det är klart, det blir ju lite varmt med vanliga skor inne, så man måste ju ha någon form av sandaler.. men usch vad jag hatar det...

Johannka said...

Haha, det är ju jättekonstigt? Jag tycker det är jättefint med sandaler.

Mollis said...

jo, det kan vara det på sommaren. Gillar inte den här inneskors grejen bara

Johannka said...

Inneskor är fantastiskt! Men de måste vara fina, åtminstone om man ska ha dem på jobbet. Som sandaler t ex. (Jag har ett till par sandaler som jag har haft, kom jag på nu, men de är inte lika fotriktiga. Men jag måste nog leta fram dem för dokumentation.)

Mollis said...

Fina fåglar förresten!

Johannka said...

:)
tweet tweet