Tuesday, October 06, 2009

Alltså, bilder från tåget och min dagbok idag


Så här knasig dag. Hade så stort med mig kameran på tåget i morse för höstiga tågbilder. Just nu är det istället i det närmaste snöstorm. Jobbdagen börjar med ett i sig kul möte men jag är på dåligt humör och blir förnärmad när ett enligt mig konstruktivt förslag på förändring bemöts med "ja man har ju olika rutiner." Men jag har ju argument för mina!

Kollar jobbmejlen, har fått ett mejl till "Alla" från någon med ekonomiansvar. Det gäller att bluffakturor anlänt och att man inte ska betala yada yada. "Ni kan läsa mer om blufföretaget via länken nedan: [länk till "artikel" på politiskt.inkorrekt.wordpress.com]". Jag ba men va faan. Källkritik för helvete.

Lyssnar på Meny i P1, kommer in i mitten. Är på så pass dåligt humör att jag blir helt svart i ögonen och får ökad huvudvärk av att de inte nämner tahina som en av ingredienserna i hummus. Jag menar whutwhut? (Blir lite gladare när Gustav och lillmacho ger mig uppbackning på Twitter.)

Dålig dag.

Ett positivt telefonsamtal stack in emellan, återkommer kanske om det. (Har inget med föregående post att göra, haha.)

För att båda rot på min obildning, och för att göra det själv istället för att gifta mig till det, har jag bestämt mig för att börja läsa Buddenbrooks tillsammans med Bokcirkeln i P1. Jag började lite sent, så jag har mycket att läsa ikapp nu. Först gick det trögt men igår kväll hade jag faktiskt svårt att lägga ifrån mig boken. Läste såklart på lunchen också men glömde såklart sedan boken på kontoret.

Har ju bråttom, som sagt, så när jag kom hem till Östersund gick jag in på bibblan här men någon annan hade ju förstås lånat den. Då skrotar jag runt och kollar lite i katalogen, kollar lite tidskrifter, hittar ett par vantar på golvet som jag lämnar in i disken. Kollar lite mer, bestämmer mig för att gå hem. Hittar inte mina vantar. Föreställer mig den bisarra situationen att gå tillbaka till disken och fråga om också någon annan lämnat in ett par vantar, men mina. Vågar inte, går tillbaks och runt och hittar mina vantar vid katalogdator.
Morgonen som var så vacker.

6 comments:

Anonymous said...

Men Gud hoppas morgondagen blir väldigt ful men glad!
/emman

Grovt Initiativ said...

LÄNKA TILL "ARTIKELN"

Johannka said...

@GI Det gör jag inte. Det stod inget supspekt i just den heller, men den var tagen från Dagens Media, jag tycker nog att det hade varit lämpligare att kommunala ut en länk dit istället.

Anonymous said...

dick bong gay marine dating adult dating college gay dating houston adult tulsa dating gay interacional dating online adult dating sims gay farm hand dating 100 free adult dating personal

Anonymous said...

adult acronyms cool .. took almost all)) I do not know about you, but I like it! There is. cool Added to your bookmarks. Now will you read much more often! Added to your bookmarks. Now will you read much more often! Yes, the internet - is vast, even if it is possible to find Thank you great! Really? amazing.

Anonymous said...

inner ear infection adult Interestingly, and cognitive, and will have something on this subject? somewhere I have already seen this ... Yes, but it's not all ... I hope it will still So engrossed that I missed a football Super! Everything is very clear and competently, and at the same time without philosophising and narcissism, and in accessible language. Rare case when a person is divided into topical and interesting infoy. Thanks to author! read with pleasure Added to your bookmarks. Now will you read much more often! The author, and you are out of town?