Saturday, October 04, 2008

I moveJag är så otroligt bortskämd. Jag har ungefär världens snällaste pappa. Han fixar allt. Åh jag är så himla curlad. När jag vaknade i morse (12.40 am, post Nef) såg jag ett sms som hade kommit tidigare på morgonen:

Packa! Nästa vecka kommer pappa Kram mamma

Ja, hur jag skulle göra med alla grejer, möbler och shit, trots att jag ska göra mig av med en massa, har givit mig en hel del huvudbry och stress, det är inte helt lätt att bara få upp sina grejer just en 80 mil. Inte om man inte har 11 000 spänn för ändamålet. Dum som jag är ska jag ju dessutom på en distanskursträff i Borås dagen innan jag börjar jobba, så jag tar nattåget upp till Krokom. Jag kunde inte köra upp själv då därmed. Fast en annan gång. Eller så kunde jag strunta i kursträffen. I vilket fall var jag väldigt förrvirrad. Nu löser det sig. Tack vare snällaste snällaste föräldrar.
Och mina blommor kommer att kunna följa med och slippa döden dö!
Så då, nu måste jag hetspacka! Och läsa! Jag ska opponera på en uppsats på onsdag! Och stå krokimodell i Angered hela måndagen! Och efter nästa helg kommer jag att sova på en soffa som ska slängas i en i övrigt tom lägenhet! Bjud gärna hem mig så kan jag laga din mat!

Det flyttas mycket i allmänhet. I tisdags agerade jag chaufför åt Ann-Sofie som skulle picka sitt pack till Borås (!). Det var ett äventyr. Vi glömde bl a bort att bilen var över två meter hög. Hrm hrm.

Men vi provade sushibuffén (Whut? om man slår upp 'buffé' i SAOL hänvisar de till 'byffé'. Just snyggt) på Eest och blev inte direkt besvikna


Och den dagen regnade det monster från himlen. Monsterregn


Åhå vilket trevligt rum hon har hittat och där står soffbordet som givit mig så mycket glädje de senaste åren. Nu återgår det till ursprungliga ägaren och jag säger farväl


3 comments:

Emma said...

Jag såg det där med byffé i samma bok som jag läste om "Poubelle". Hade aldrig sett det förut men ja, det är väl bara att acceptera.

Julia said...

Ett sånt soffbord har jag också haft!

Johanna said...

Åh, visst är det fint och bra?! Jag tror jag måste hitta ett nytt sen när jag har flyttat.