Wednesday, October 29, 2008

hälsningar från en nybliven surjämteJag har inte hunnit ta några bilder, än mindre hunnit föra över några. Men this is Jämtland so far (namnbyte kommer förresten, förr eller senare):

Jag bor med Åsa och Maja på en jättebra gata på Frösön. Maja är en fin, grå katt som gillar att dricka vatten och som kryper under min hals medan jag sitter datorn, det är oerhört angenämt.

Luften här är så sjukt torr och jag får flashbacks till högstadiet då mitt hår var flygigt jämt och jämt behövde man läppsyl. Jag trodde det var puberteten men det var alltså luften. Och då kan ni ju tänka er att Jämtland är i inlandet dessutom. Hu, jag är bara lite rädd att jag ska spricka helt?

Jag har EGET KONTOR på jobbet.

Det är helt sjukt spännande och coolt att bo här och det första jag såg i går morse när jag kikade ut från tågfönstret på morgonen var ett snöfall. Ikväll kom det ett till. På Konsum säljer de jämtländsk sushi dvs bl a med renkött.

Han som troligen är den som fått låna 1 miljard av Carnegie kommer från Krokom.

Margareta Winberg kommer också från Krokom och har signerat bibliotekets exemplar av sin senaste bok.

Jag har norpat åt mig alldeles för många böcker bland dem vi skänker bort efter att ha fått dem från Kulturrådet. Var ska jag få plats med alla? De är så otroligt fina/intressanta/passande dock, att jag inte kan låta bli. Redovisning kommer.

Jamen ja, jag tänkte bara säga Välkommen till Jämtland! Ni får nog vänja er att inte få se bilder varje gång nu men det är väl bättre att jag uppdaterar mer ofta va? Bilder kommer när de kommer.

Kattkärlek/

5 comments:

Emma said...

Jag trodde det stod "Hatkärlek/" (var det meningen?)...

det jämtländska köket är verkligen rikt!

angående torrheten så har de ju body shop på den övre gågatan. annars har de säkert ett jämtländsk alternativ på insmörjning också...

ja blogga mer men varför skulle du inte kunna ha lika mycket bilder som förut bara för du har förflyttats?

Erik said...

Margareta Winberg var och snackade på "mitt" bibliotek igår. Hon var rätt tråkig, bättre på tv skulle jag säga.

Passa på förresten att gå å kolla på Jämtland-Dragons. Reta hemmafansen lite

Grovt Initiativ said...

shoot it up shoot it in.

äntligen jämtlandsblogg!!

emma said...

åhh har du katt nu då! Mysigt!

Maria said...

Jojo...jag har faktiskt besökt Naturhistoriska för andra gången på en vecka...ganska groovy med tanke på att det tog fem år att komma hit första gången. Ubbe höll däremot på att förlisa den uppstoppade sköldpaddan..puh...men den höll. saknar dig löv...