Tuesday, May 08, 2007

Jag bjuder på länkfiesta!


Jag tror det här är Magnus & Eva på Uppåt Framåt i dec 2005


Äh men de sa på p3 i morse att Snap kommit tvåa (?) i omröstningen om tidernas sämsta låttext (i Storbritannien tror jag, och hade det inte stått i Guardian också?) med detta: "I'm serious as cancer when I say rythm is a dancer". Hur kan man inte tycka att det är en av de mest genialiska textsnuttar som skrivits?? Det borde sägas i alla danslåtar i hela världen, oh my.


Sen så älskar jag pluggdagar med absolut ingenting annat inplanerat. Det betyder att jag kan skjuta arbetet framför mig hela dagen, för jag ska ju ändå inte göra något på kvällen, så jag kan plugga då.


Men det gör jag ju inte.
Jag vet ju inte ens vad jag ska göra.


Övrigt:
Publikfrieri på bibliotek i Wien.
Nöjesguiden skriver att Att bildgoogla rådjur är det nya svarta (visst var det nån som kom på ett NYTT det nya svarta? För nu kräks jag på det uttrycket!!), men de måste väl ha menat border terriers???!

7 comments:

Grovt Initiativ said...

bildgoogla? är de dumma i huvudet? alla vet ju att bildsök är fuckat och att flickr är det enda rätta. återigen har de ingen koll på nöjesguideish

Johannka said...

det är ju jätteroligt att bildgoogla djur! Srsklt näsbjörnar och olika hundraser.

Grovt Initiativ said...

jamen det är ju värdelöst som sökmotor! att googla djur har hag inget emot. men olmen och klumpfisken regerar i min värld.

Grovt Initiativ said...

oj nu blir det mycket jag som kommenterar också, men jag måste ju även hålla med om att snap! inte förtjänar nån ocredd för såna rader. snaaaap! fan ge mig pengar till tatuering nu så lägger jag till raden under loggan.

Anonymous said...

Apropå bildgoogling måste jag rekommendera att söka på "nato porr" (viktigt med mellanslag) på altavista. Väldigt kul resultat. VARFÖR jag sökte på detta kan var osagt, men resultatet är ändå väldigt kul...

Anonymous said...

Bildsöka på altavista alltså.

Johannka said...

christian: haha ja det var sjukt. Men jag fick inte fram resultatet förrns jag STÄNGT AV FAMILJEFILTRET! ÖÖÖÖÖÖH??!