Sunday, September 17, 2006

äntligen lite kvalitetI torsdags hade vi sista lektionen på språkkursen, slutprov liksom. På kvällen var det avslutningsmiddag på Jazzboat, väldigt, väldigt nice att åka fram på Vltava med jazzmusik i öronen. Det var också tur, då maten, som alltid när det är gemensamt, var något av det värsta jag sett. Kan dock inte säga att jag brydde mig så mycket den här gången. Här sitter Lucy och jag och försöker visa hur det går till när klassens mesta fotograf är på hugget. Schju schju schju. Efter att båten lagt till skulle det dansas, självklart hamnar vi på ett stort jävla ställe där de spelar 80-talsmusik, det är Prags förbannelse, 80-talsdiscon och kinesrestauranger! Eller, de spelade lite hiphop också, men alla i klassen var på 80-talsdansgolvet såklart och när vi gick ner till det andra ballade det ur där med. Anyways var det roligt, men det känns skönt att numera kunna välja mer själv var man ska gå.OCH, det har slagit mycket väl ut! I fredags hade den franska lägenheten inflyttningsfest och tur som de har så ligger det ett, som de sa, skumt ställe precis nere på hörnet. Och nog var det skumt, här sitter Vince och Eva uppe på den loftliknande delen, dit man var tvungen att gå som en krok, det är jättelågt i tak, men borden var höga. Galet. Hur som helst så var det ett fantastiskt ställe, med en uteservering och två dansgolv, det ena spelade hiphop och det andra hade ett liveband (som jag missade) och sedan spelade de reggae och fransk hihop! Byggnaden var som en labyrint och jag gick vilse flera gånger. Allt var dekorerat på ett väldigt skönt sätt och jag tror vi funnit oss en ny favorit. Den första sen vi kom hit!


I går följde jag och Eva upp ett tips från Evas kompis som pluggade här förra hösten. Det var också helt så jävla bra! De hade soffor som var assköna, en härlig och energisk dj, med snygg t-shirt, som spelade elektronika, vi bara satt där och log och njöt och kände oss som hemma i vårt nya vardagsrum.

3 comments:

Mollis said...

åå det där sista stället lät jättebra!!

Anonymous said...

men ni kan ju inte sitta och bara hänga till den fina musiken, ni måste dansa den.

Anonymous said...

prag verkar vansinnigt mycket bättre än skellefte på en mängd områden men va fan ska man göra... finns det någon bra scenografiskola i prag?
jag tycker det är väldigt fint att vi köpt samma plagg på så olika håll i europa, hm är ju så fantastiskt, nu kan vi känna oss nära varandra. kram