Wednesday, September 16, 2009

My take on Anna Anka is a pass on

Teveprogrammet Svenska Hollywoodfruar, det var ju helt sjukt. Kul. Sterd-ey (like an ol gal watching a car crash du vet). Jag tyckte väl ungefär exakt så här.

uppdatering: Som Caroline Hainer i På stan tyckte jag också.

P.S. Ni har väl inte missat att stjärnan i showen skrivit en jag-vet-inte-vad-jag-ska-kalla-det (det är väl inte en debattartikel??) på Newsmill? Om du anställer någon i Sverige ska du ha utbildning och vara kvalificerad. Här är det illegala mexikaner som gör jobbet.

2 comments:

Yet Another Bla Bla Blog said...

Man hoppas nästan att attityden är påsatt för att reta gallfeber på svenskar, för det är nästan ledsamt om man har hennes inställning till livet. Pengar är ju kul såklart, men att se sig själv som nån slags lyxanställd till mannen är lite ledsamt.

Jag tyckte ändå den roligaste kommentaren var från den där tjejen som hade snackat skit bakom nån kompis rygg "jag har verkligen lärt mig en läxa, jag ska aldrig aldrig snacka skit mer... när de är på väg från mitt hus". Det hade ju varit lite för mkt om hon hade lärt sig att sluta snacka skit helt :)

Tyvärr kommer jag nog vilja se nästa program igen, bara för att de är så galna.

Grovt Initiativ said...

det är oerhört roligt att hon dissar kvalifikation. är väl inget! bara de är billiga, bruna och går att spöa med piskan. nu har jag också skrivit en text om saken.