Wednesday, June 17, 2009

har inte använt tuggtabletterna än

Kan ju lika gärna säga hej när jag nu än en gång har tillgång till dator. Lämnar Prag ikväll, tio timmar Budapest i morgon. Sitter här och tvekar om jag ska boka boende för sondag natt i Bukarest eller om jag ska vänta. Och vad hjälper det om nån nu säger boka nu, jag har probably redan åkt.

Idag var jag i form igen, har vandrat på Prags gator som om jag ville trycka till dem alla ordentligt. Köpt en crocodillemacka som jag åt under pärontraden medan jag önskade att det var september så jag kunde få en mogen frukt i huvudet.

Läser Sista kulan sparar jag åt grannen och bävar inför att den ska ta slut. Mitt bästa resesällskap, den är som en spännande, fin vän. Tog en spårvagn på chans, den åkte till Anděl. Anděl, som jag älskar, av någon anledning, ju. Köpte en deckare med text parallellt på engelska och tjeckiska. Good for learning. OCH en thumb thing! Så att man lätt kan läsa med en hand. Perfektní!

Eva och Lukáš lägenhet ligger ett kvarter från Akropolis, syrran!

Nu lämnar jag Prag i tre veckor, åter i början av juli. Can't wait ...

3 comments:

Johannka said...

bokade ett hostel faktiskt.

Åsa said...

Åh, härligt att följa dina upptåg!

Anonymous said...

såvitt jag vet så ligger Sista kulan sparar jag åt grannen fortfarande kvar på nattygsbordet! ljug-bloggar du?

Hann ni gå på Akropolis då? Eller är det inget ställe för intellektuella? Det var DJ.s där på nyår som åkte med samma buss som oss tillbaka till berlin. Roligt jobb.

Passade du på att söka nå jobb i Prag då? Annars får du väl göra det i juli.
/syrran