Tuesday, March 24, 2009

Äckelpotta

Ugh, vilken comeback! Efter en helg i Sundsvall tog jag tåget tillbaks hit igår morse. Jag skulle jobba kväll. En sådan tajming hade jag att en halvtimme innan jag skulle gå på passet (och alla andra gå hem) började jag kräkas. Vilken tur att det inte kom efter halv fem när jag satt ensam i lånedisken. Nu kunde jag ju låta min chef stanna kvar och jobba till halv åtta fastän hon hade tänkt gå hem. Magsjuka. Nåt så barnsligt. Är det inte bara dagisbarn som får det?

35 minuter buss hem från jobbet klarade jag med ett nödrop men jag hoppas att ingen kände igen mig när jag klev av bussen och låg i snön vid hållplatsen och hulkade. Fy fan.

En räddande ängel köpte mig blåbärssoppa och hårdbröd och sedan sov jag i 14 timmar.

Idag mår jag bättre men har post magsjuke-cravings. Önskar oliver men har inga så jag mörshade precis i mig en påse micropopcorn. Och så kollar jag, som vanligt på en tisdag, på Den rätte för Rosing. Smart?

6 comments:

Emma said...

Krya på dig, dagisunge

Grovt Initiativ said...

dramatiskt! och rätt fint skrivet. var är du på msn nuförtiden!?

Johanna said...

emma jarå tack

gi dramatiskt indeed. ang msn så har jag i helgen varit upptagen med diverse familjära aktiviteter och sen blev jag ju sjuk. Men imorn kväll är jag nog på banan igen!

Grovt Initiativ said...

men du är ju bevisligen onlineish nu. vafan. jag saknar dig ju.

Mollis said...

stackars...

Johanna said...

gi awwww gu va gulligt! *rörd* (fo real) Men jag var fortfarande lite halvsliten så jag orkade inte msna liksom. Vi ses snart!!!

moll tack tack! men det gick över rätt fort. Ptjuuu