Saturday, February 16, 2008

skämspåmäÅh jag måste också få skriva ett hatinlägg? Here it comes.


Om jag någon gång skulle kolla på Melodifestivalen, så skulle det ju inte bli ikväll. På hela veckan har man ju inte kunnat läsa Aftonbladet för de två äckligaste sång- och dansmänniskorna (bara för att jag tycker att "sång- och dansman" är ett så roligt ord) har fläkts ut på bild hela hela tiden överallt. Ja, Carola och den här jävla Andreas Johnson. Vem faan är han? Varför ser han så äcklig ut? Han har världens minsta ögon med världens mest opassande mått emellan. Han har en skitful frisyr som kanske var modern när jag gick på högstadiet. Han gör jättefåniga miner som gör att han ser korkad ut. Och han väljer att sjunga duett med Carola. Det säger ju en del. Vilken jävla skräck att kolla på eländet. Nä tack, då skriver jag hellre pubertala utseendefixerade texter att publicera till allmän beskådan.


Men det är ju inte nog. Jag vet inte om det stämmer att hon är med i kväll men det finns en till person som har figurerat mycket i Aftonbladet (eller på aftonbladet.se rättare sagt) den senaste veckan, fast på högerkanten bara. Det har i alla fall gjort mig misstänkt på att hennes uppträdande i Mello är nära förestående. Sanna Nielsen. Sanna Nielsen. GUD, hur ser hon UT?! Ända sen hon kom in i puberteten har hon sett ut som en 40-årig, piffig men omodern småstadsfru. N.B att hon fortfarande inte är mer än 23 år gammal! Sist jag kollade hade hon en platinablond, uppklippt, plattångad frisyr med lugg, sjukt ohett. Jag mår fan illa när hon äntrar en scen.


Ska man vara så här taskig får man allt bjuda på sig själv lite också

6 comments:

Mollis said...

vad är det för konstig gul grej du har på magen?

Anonymous said...

oj va arg du e...

Johannka said...

mollan: konstig? det är en plastbanan som det varit godispulver i. Vad är det för konstigt med det? ;)

emmili: men det gick över när jag hade skrivit av mig klart :)

Anonymous said...

Melodifestivalen är definitivt inte min grej men att lägga ner så mycket energi på att reta upp dig på utseendet känns inte så meningsfullt. Why bother? Gå och läs en bra bok istället!
Hälsningar
bibliotekarien

Johannka said...

Anonym: Ibland är inte ens jag så harmonisk som jag föresätter mig att vara. Kan det vara Aftonbladet-effekten? Du har självklart rätt i att det är bättre att läsa bra böcker.

Christian Strömqvist said...

Hahaha vilket kul inlagg! Kram kram!