Tuesday, December 14, 2010

twitter-love

Åh, twitter alltså. Ikväll har Johanna Koljonen (@jocxy på twitter, missa inte henne för allt i världen, crème de la crème) twittrat så jävla viktigt om att plötsligt komma på att man nog varit med om det som i dagarna kallats "överrasknings-sex" och så börjar man undra hur man har det med sina gränser egentligen och varför är allt så svårt och vi upptäcker att det är många som delar liknande erfarenheter och tveksamheter.

Då håller jag verkligen med Rasmus Fleischer som på ett seminarium under bokmässan i år sa ang. bibbliotek och sociala medier, att det viktigaste är inte att biblioteken hänger med på twitter nu. Det man vill är att kunna gå tillbaka, vad pratade vi om förra månaden? Ikväll var en sådan kväll. Johannas första tweets är redan långt ner i feeden men man vill att fler ska hinna läsa.

Bra då att hon drog igång en skrivarstorm. Du som inte orkar läsa endast 140 tecken åt gången kommer att kunna läsa fler och längre texter snart! Jag lägger mig i badet och skriver lite jag med. Håll ut!

No comments: