Wednesday, April 29, 2009

Sitter med fördragna gardiner för att inte solen ska blänka i teven.

Har en jävligt gnällig dag idag. Jag skyller på klimatet men egentligen är det nog så att jag saknar mina kompisar och att kunna köpa Münster. Hur som helst, helt fel dag att få frågan av en bekant ("släkt med släkt") hur jag trivs i Jämtland.
- Hatar vädret, svarar jag tjurigt på årets näst varmaste dag. Tjur tjur tjur. Och Christian badade tydligen i havet idag (men DET är väl lite sjukt ändå?). Två sorger i en. Tjuuuuur.

Men ändå, när jag åkte hem i eftermiddag, tyckte jag att det hade blivit en gnutta mer ljusgrönt än det var i morse. Framsteg.

Men jag fortsätter tjura. Brände middagspopcornen också.

4 comments:

Christian Strömqvist said...

Livet är långt Yoyo! Coolt att du genomdriver saker och tjänar pengar och kan göra saker. Och du kommer ju tillbaka. Jag har ju inte ens varit längre norrut än Leksand.

Och sååå sjukt var det inte att bada, det var många som gjorde det:) Ganska kallt yes, men varmt när man kom upp.

Och man kan bada massor i sommar också, tänk på det.

Himla kul att ses, tack för titten!

M said...

Angående klimatet etc.: Toscana har idag 13 grader, kuling och spöregn. De senaste två veckorna: spöregn, jordbävningar, översvämningar. Rena Göteborg.

Emma said...

Inte ens min kompis i Barcelona har badat än, så lite överdrivet var det väl allt av din vän att bada i Göteborg?!

Personligen så tyckte jag om vädret idag, varmt i solen, frisk luft och när man gick ner på stan blev man till och med svettig under jackan.

Men det får gärna bli en sisådär 10 grader varmare, men då räknas det ju som sommar och inte vår. Så min slutsats blir att våren här är alldeles perfekt. Bada gör man på sommarn. På vintern åker man skidor. På våren smälter snön.

Johannka said...

c - ja jävlar vad det ska badas! Låt vecka 29 2009 blir den badigaste veckan i mannaminne! Nej men va fan var det Köpenhamn som kommer att hålla dig fången då?

m - din kommentar provocerar.

e - det är i sig ingen fel på vädret nu (srsklt inte idag med 18 grader och sol) men det börjar för sent och sommaren, jag vågar inte ens tro att jag kommer hinna uppfatta sommaren här. Men jag hoppas att jag har fel. Och sen var det ju inte det som var grejen. Men ändå.