Monday, April 06, 2009

Vill du äta frukost med ditt ex?*


Även fast jag var dubbelt förvarnad, skrattade jag SÅ HIMLA mycket när jag såg omslaget till DIK-forum, min facktidning (värt fackavgiften bara det). Så idag kan jag äta frukost med Pedram. HA HA HA HAH HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

*Visst hade GP en sådan reklam på Humanistens fiks kaffemuggar, typ för 1,5 år sedan?

5 comments:

Anonymous said...

Jag var DIK:are jag med förut. Men inte nu länre. Så jag kan inte läsa om ditt ex till frullen. Istället kan jag läsa om till exempel Björklunds skolpolitik. Kul!

Grovt Initiativ said...

randig motherfucking kaviar in DA HOUSE!

Mollis said...

ja jag måste säga att jag blev lite besvärad av att Pedram låg där på bordet och stirrade på allt jag gjorde i morse. HAHAH.. märkligt det där..

Emma said...

Men, varför skratta? Ser att både du och Mollis har stora "HAHAH":n, hör det till en bibliotekaries humor att skratta åt ex och kompisars ex vid frukosten? Jag ska aldrig dejta en bibliotekarie.

Johannka said...

Well, Emma, för min del skrattar jag för det är så HIMLA sjukt att han är där på framsidan och inte lite diskret heller. Han hade innan, på telefon berättat att han skulle vara på framsidan och sagt att det var pinsamt, så när jag fick se resultatet kunde jag inte göra annat än skratta. Det har f ö inget med ex att göra.