Sunday, July 16, 2006

matfrossa, matblogg


Det hände någon gång emellanåt att vi fotade mat som en mamma hade gjort ...


När jag fortarande bodde på Postgatan med P, hade vi en mathemsida ihop. Vi tog kort på all mat vi lagade hemma och lade upp. På slutet blev det lite sisådär med uppdateringen, trots att jag flyttade 16/10 är den inte uppdaterad sedan 8/8. Dock finns det en hel del matbilder kvar på datorn, det här är ghormesabzi från 12/10. Jag saknar den där sidan lite, även om det kändes som semester, när jag hade flyttat, och kunde sätta mig ner för att äta direkt när maten blivit klar, i stället för att först ta kort på den.



Matgalen som jag ju är, är jag lite sugen på att skaffa en matblogg, eller göra maten till en större grej ... Fast Blidvädersgatan kommer nog att förändras en hel del efter den 21/8 ändå, då min tjeckiskakurs börjar och mina 6 månader i Prag inleds. En Pragblogg i stället för en Hisingsblogg. Och kanske lite mat i vårt planerade kollektiv.

4 comments:

Anonymous said...

Fast jag tror att det är jag som gjort den där... - grönsakerna ser lite för torra ut för att vara gjorda av mamsen.

Johannka said...

mhm, misstänkte det. Ändrar inte bildtexten, den stämmer ju faktiskt ändå.

Anonymous said...

jag kan inte fatta att ni verkligen hade ork så länge att a) göra så mycket riktig mat med seriös uppläggning eller b) fota den snyggt. men det var kul att kolla igenom, jag har tänkt fråga om adressen förut men alltid glömt.

Johannka said...

a) men nu la vi ju inte upp den så snyggt oftast ...