Friday, March 03, 2006

lättlurad


Franskt handbroderi ...

Så jävla kul är det inte att visa upp shoppingfynd, men när man har köpt planetens vackraste vårjacka, då kan man ju bara inte låta bli!
Jag behövde verkligen en vårjacka och i denna affären jobbade en fransman som var försäljare ut i fingertopparna, så han prackade på mig TVÅ jävla vårjackor, den andra jackan var brun och kort och ser ut som en piccolouniformsjacka. Två för en fick jag, den billiga på köpet.

Igår var det
STARK-dagen på Borås högskola, en MASSA högkvalitativt godis och reklamprylar, SAMT gratis hårklippning. Jag fattade aldrig varför men jag skaffade mig en lugg.
luggen

9 comments:

Sape said...

Jag fattar...

Johannka said...

Du skrev detta pågrund av ett av mig syftningsfel, eller kanske meningsbyggnadsfel.

Men jag tackar!

Sape said...

Jaså gjorde jag...?

Johannka said...

Jajamen!

Sape said...

Hur vet du det?

Johannka said...

Det är ju jag som har skrivit texten!!! :P

Sape said...

...men, men, men??? Det var ju jag som skrev det första... väl? Va? Om jag kommer ihåg rätt vill säga. Och varför jag skrev det kan bero på ditt syftningsfel, men det kan också bero på annat. Eller hur? Så tror jag att det kan vara i alla fall. Vad tror du att du tror?

Johannka said...

Nej nu kom jag på hur jag vet att svaret kom p g a syftningsfelet; Det DU skrev hade varit syntaktiskt fel om du hade kommenterat ngt annat. Då hade du även berättat Varför (och då hade jag sett om jag hade rätt eller ej) och eftersom du inte berättar det för mig så förstår jag att du har gått i mitt grammatiska misstags fälla.

Sape said...

Men även om det skulle vara ett syntaktiskt fel av mig så måste ju inte jag berätta varför jag skrev eller ens till vem jag riktar mig med mina två ord och tre punkter. Ju. Kanske jag är så himla hemlig när det gäller just detta. Vem vet? :D