Aaah! I dag! I dag lyckades jag göra perfekt potatis-tadig! Jag tränar på tadig nästan varje gång jag gör ris och nu hoppas jag att jag ska kunna upprepa detta om och om igen. Det har verkligen blivit en massa misslyckade tadig på vägen. Men i dag: smask!
3 comments:
Anonymous
said...
nu fattar jag vad du menade med tadig.. det får du bjuda på nån gång :)
Emma: tadig=botten (eller var det grytans botten), potatisen (eller det man nu ska göra tadigen av; knäckebröd, libabröd eller ngt annat) läggs vid ett tillfälle i botten på grytan, under riset. Och så ska allt bli knaprigt och gott.
3 comments:
nu fattar jag vad du menade med tadig.. det får du bjuda på nån gång :)
alltså vadå potatistadig och ris???
Emma: tadig=botten (eller var det grytans botten), potatisen (eller det man nu ska göra tadigen av; knäckebröd, libabröd eller ngt annat) läggs vid ett tillfälle i botten på grytan, under riset. Och så ska allt bli knaprigt och gott.
Post a Comment