Saturday, December 24, 2011

Sen önskning

Önskar er god jul med en sista julönskan:
Kan någon titta i html-koden för den här sidan och säga vad felet är som gör att högerlisten klistrat fast sig UNDER textfältet, istället för BREDVID. Det har inte med pixelbredden att göra för det spelar ingen roll hur smalt jag gör allt, högerlisten vägrar vara till höger.

Hjälp?

3 comments:

pop my heart. said...

Jag hoppas att någon ger dig ett svar (eller att du kommer på själv) för jag har exakt samma problem. Jag har även testat att nollställa inställningar och göra om från början, hjälper ej. Skyller på blogger. Men "alla andra" bloggar är som vanligt. Konstigt.

Anna K said...

Jag önskar jag kunde hjälpa dig såhär nästsista dagen på julen, men jag vet tyvärr varken hur man tittar i HTML-kod eller vilken högerlist du menar. Med en for dummies-förklaring kanske jag kan hitta det, om du inte redan hittat det själv.

Johannka said...

MEN ÄNTLIGEN! Jag fick hjälp av den här tråden http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=076407e314929f4b&hl=en (går ej att länka så ni får copypasta). Genom att klicka mig fram inlägg för inlägg hittade jag det inlägg som felade och där var någon slags korrupt kod. Jag tog bort hela den sista delen (det var sådan här kod som jag klistrat in för att länka till knuff.se). Nu ser allt ut som det ska!