Wednesday, August 26, 2009

seans

På riktigt, fungerar Anden i flaskan? Nu är väl ni som ljög som barn så pass stora att ni kan berätta sanningen? Jag försökte spela/leka det där spelet några få gånger när jag var liten men det hände ju aldrig NÅGONTING! Andra framhärdade att de fått både det ena och det andra svaret men det kan ni väl ändå inte ha fått? När jag var med rörde sig ju inte ens glaset! Det var så jävla tråkigt.

5 comments:

Anonymous said...

Ja det är klart det fungerar. Det viktiga är att ha med en riktigt lättlurad och okritisk person som tror på allt. Sedan är det bara att fråga den personen om det funkade. Gissa svaret.
/Sape

Anonymous said...

Alltså för mig funkade. Fast jag kanske hade nån oärlig kompis som rörde på glaset. Jag vet inte. Men om det inte var så, att jag hade en oärlig kompis, så är det faktiskt läskigt. På riktigt.

Vi får prova nån gång och se vad som händer...

emma said...

Det hände alltid en massa läskiga saker när vi gjorde anden i glaset. Till exempel tog en väninnas döda pojkvän kontakt med henne genom anden. (Att ingen hade hört talas om denna döda pojkvän före incidenten kan väl knappast ha med saken att göra.)

Marie said...

Glaset rör på sig om man håller det tillräckligt länge över t.ex. ett värmeljus eftersom det då fylls med varm luft som strävar uppåt. Har man ett tillräckligt lätt glas och tillräckligt mycket varm luft kan glaset lyftas en aning från bordet och flytta sig lite.

Jag tror dock att det ska mycket till för att det ska funka så, men jag är inte säker. Oftast är det nog helt enkelt någon som puttar..

Johannka said...

@Luggkomplex Men vad fick ni för svar då? Och vad frågade ni? Klart det var en kompis som puttade! Men kan inte en puttare erkänna? !!

@emma haha

@Marie Ja, det hade jag också hört, att det berodde på värmen där i. Men det borde ju inte lära glaset att stava :)