Sunday, November 02, 2008

bilder från första veckanJag kom fram till Krokom 7.15 i tisdags. Som jag sa blev jag väckt med snö, någon gång innan vi for förbi Östersund. Väl i Krokom väntade jag en stund i "värmestugan" innan jag ringde biblioteket och bad dem släppa in mig. Bilden ovan visar Krokom en tisdagsmorgon efter den första snön fallit. Vilket välkomnande!

Mitt kontor då rå. Fult va? Haha. Eller fult och fult men det är väl den där tavlan som ger mig the creeps.


Fast utsikten är snygg och svartvit, synd bara på gardinerna.

När det är klart väder kan man se Oviksfjällen (?) härifrån, detta fotot tog jag på bussen hem från jobbet i fredags. Medan jag pratade med Maria faktiskt.

Introducing: Maja the cat


Det Maja gör bäst är endera när hon lägger sig på mina knän när jag sjunker ner som en hösäck i soffan, med benen pekande rakt fram och i 90 graders vinkel. Då är hon varm och tung. Eller så är det när hon envisas med att gå fram och tillbaks på bordet under min hals när jag sitter vid datorn. Hon stryker sin rygg under min haka och kurrar. Katt-love.


MARIA! (och andra) Kolla Åsas sprättiväg! Den är helt wicked. Jag sover under den, så snart kanske jag, i likhet med Christian, börjar få frön i huvudet. Vore mysigt. I sådana fall ska jag spara fröna och så dem i min nya lägenhet sedan.


Promenad från Frösön till fastlandet, man passerar den här lilla holmen

Jag är hos Emma nu. Hon bor ju långt från civilisationen. Jag fick passa en buss i fredags och sedan hade hon beställt busstaxi åt mig från Ollsta, cirka en mil från hennes hem. I morgon bitti kl 06.35 kan man ta sig härifrån, Emma beställde taxin i fredags. Vi tände gravljus och ställde på brunnen. Det finns inte en kyrkogård i närheten direkt. Men jag hoppas för guds skull att inte nån är begravd i brunnen för det.


Snart ska väl saker normaliseras här också, så det blir någon ordning på bloggande och sådant essentiellt. I vilket fall som helst, jag tror det här är en del av det goda livet! Det är så FINT här.
À bientôt/

5 comments:

Emma M said...

Vad kul att få se lite bilder! Å Maja var så söt!

Anonymous said...

Vikken galen sprättis! Jag hoppas att du får många frön i skallen som ger dig vildvuxna drömmar... Jag lider verkligen med dig, med tanke på tavlan...men du kan väl byta ut den mot något mer tilltalande...vad sägs om något slags uppstoppat djur? en anfallande uggla kanske! kRan, och kram

Emma M said...

du kan väl ta ner tavlan efter hand sitter du själv på kontoret eller är ni flera? Jag har gjort om jättemycket på mitt kontor sen jag började. Jag vet inte riktigt vad min chef tycker men hon har inte sagt något om det ännu. Fast hon har stöttat en del saker jag ändrat..

Emma M said...

du kan väl ta ner tavlan efter hand sitter du själv på kontoret eller är ni flera? Jag har gjort om jättemycket på mitt kontor sen jag började. Jag vet inte riktigt vad min chef tycker men hon har inte sagt något om det ännu. Fast hon har stöttat en del saker jag ändrat..

Grovt Initiativ said...

looove!

jag fick skivan idag, fan vilken klant man är som glömde den typ fyra ggr innan du stack norrut. skitsnällt att skicka den!

det där verkar i alla fall fint och bra alltihop. älska katt och frön i huvet.