Tuesday, June 06, 2006

tre-dagarsJag hade fest i lördags, den höll på väldigt länge, var väldigt rolig och många sov över (se nedan). När jag skulle gå ner i källaren och hämta en till madrass träffar jag en av mina grannar. Han frågar de två gäster som är på väg hem om cigg, men de har inga. Då frågar han mig om han får köpa en.
Jag har aldrig sålt cigg i hela mitt liv (ok, på Domus då) och tänker inte börja nu, så jag går upp och hämtar en cigg som han får. Han undrar dock om han kan få köpa en till, så jag ger honom en till. Det fanns ju i massor här uppe. Dagen efter när vi är som bakfullast och som mest sugna på pizza, ser jag denna lapp ihoprullad nedanför brevinkastet. Han var verkligen tacksam ... Han måste ha varit mycket desperat. Två cigg liksom ...
Och, ja du, jag vet att jag lovade, men en sådan här gullig fågelunge måste man visa upp! Dessutom har alla andra redan gjort det och t ex Gustav har säkert en maaaassa mer läsare än mig. Så detta har egentligen inte hänt alls.
Dagen efter bestod av pizza, och tre sovande gäster, mest hela dan. Emmas tåg gick klockan sju, så då fick vi masa oss iväg. Hon glömde sin handduk, sitt hårband och sina solglasögon. Så kan det gå.
Dagen efter söndagen, som ju alltså var igår, blev också en slappardag, med försök till pluggande i solen, men det var ändå mest sömn och babbel och läsning i min nya NärVarHur från 1956. På kvällen drack vi upp de sista två glasen vin från festen, rökte vattenpipa och maratonkollade på Seinfeld. Nu är det nog snart dags för vardagen att komma tillbaka. I alla fall i två dagar, sen har jag semeeeeeester och fotbolls-VM!

6 comments:

Mollis said...

åå det låter som om ni haft det super bra!! Jag är lite avis faktiskt!Men nu är jag tillbaka i alla fall..nu måste vi ses i veckan! Jag har en kran till dig i magnus kamera!

Anonymous said...

jävlar alltså, vattenpipa och tv... det verkar så trevligt.

eva said...

cigg av grannen alltså.. nån av mina grannar hade istället spytt i hissen..

Johannka said...

mollan: Åh en kran, gu va schysst, hoppas att jag får se den snart!

g: oh yes.

eva: nice, du skulle bo i biskop istället som du förstår.

Anonymous said...

ja eva, kom ihåg hur fint du tyckte det var i biskop när solen gick upp i lördags/söndags.

Anonymous said...

glöm inte att man kan blogga även i norrland.