Friday, June 02, 2006

StrinningMannen bakom String-hyllan, arkitekten Nils Erik Strinning, Saltsjöbaden, har avlidit. Han blev 88 år gammal (sydsvenskan).

Första dagen på ett sk. sommarlov, fast med en databas att göra och en vetmet-tenta att komplettera. Databas ska bli kul. Det andra en plåga.

Denna dag ska gå åt till att köpa mynta (mojito-fever) och så vore det kanske bra att få sina tänder kollade? (jag har lärt mig att det är att föredra att ha sina länkar sådär<<, och inte av typen "klicka här". Detta pga att "klicka här" inte innehåller någon information samt att det mest är musanvändare som klickar, inte funktionshindrade eller de som har pekskärmar ... Själv har jag mousepad, så jag är väl funktionshindrad).

Ansökan till Tjeckien är ifylld och halvvägs inskickad, pga av passmiss fick den fyllas i per telefon och ta vägen förbi Blidvädersgatan på väg till Prag.

3 comments:

Anonymous said...

tack för en jättekul fest med många glada och trevliga människor och doften av mojito och äppeltobak, sörjer strinning lite lätt, förbannat bra idé. Det var roligt att dansa igen. Just nu snackar jag skånska med Susse, tror att hon saknar Ran, men hon verkar acceptera mig som ok substitut så länge. När jag lämnade henne låg hon placerad på den eminent utvalda platsen, som hon delar med växten. Haregottsålänge

eva said...

teleboris, hur går det med bloggen? instämmer angående festen, har sjuk träningsvärk efter all dans..

Anonymous said...

den är på G....