Monday, April 17, 2006

kattungar!!! Hjäääälp!Jag tog en välbehövlig luftpaus från studierna och cyklade till bron för att hitta snabbaste vägen dit och andas in lite luft i form av olja och avgaser. Det var egentligen bilder från den lilla utflykten jag hade tänkt lägga upp, men vad skådar då mitt norra öga när jag kommer tillbaks till källaren för att ställa in cykeln??? Jo en katt med sina kattungar i ett av förråden! Herregud, gör man så? Den kanske har lugn och ro där, visst, men!!! Två grova brödskivor hade den att äta, jag såg inte till ngt vatten. Och ni ser ju hur det såg ut där den låg. Jag blev alldeles skakis (kan ju bero på min gamla kattskräck kanske ...) och nervös att kattägarna skulle komma ner när jag fotograferade och bli arga.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vad skulle ni ha gjort? Dessutom vill ju jag ha en katt.

6 comments:

Anonymous said...

knyck en unge knyck en unge knyck en unge!

Johannka said...

vet inte om mina armar är tillräckligt långa och smala och dessutom skulle nog kattmamman döda mig ... ?

Emma said...

smart å skaffa katt om du har kattskräck yo!
p.s. jag tycker det ser ut som kaniner. d.s.

Mollis said...

herre gud!! shit du måste ju få en..

eva said...

alltså, du måste ju ringa på hos dina grannar och fråga vad som pågår.. det där börjar ju likna djurplågeri. skyll på att du är allergiker eller nåt om det känns jobbigt.. eller kattskräcken

Sofia said...

haha! vad ska du med katt till om du har kattskräck? iofs vet jag två katter som behöver nytt hem. en stor tjock gammel hanne som heter Columbus och fnyser åt allt. och en liten hona som heter Ester och nervös men rolig.
men liksom, det kan ju knappas vara nån ägares katt, "vi låter smulan föda nere i källarn, bakom gallret, så slipper vi lukten av födsel"