Friday, February 24, 2006

Cykelrean


Coops parkering i suddig tomhet

Cykeln som var finast och med glittrigast limpa (och Emmas förhandstips)


Det känns ju alltid som ett spännande äventyr att gå till affärer när de borde ha stängt. Som att gå och titta till en cykelrea vid 22-tiden. Backaplan fick sig en översyn innan vi fick tag i annonsen där vi kunde se vartåt vi skulle gå. Backaplan är inte lätt att hitta på inte. For your information kan jag berätta att Cykelringen håller till i Backa 3, samma hus som SATS.

Inne i affären var det ganska B, 50% rabatt gav inte så mycket när en cykel utan växlar kostar det den kostar till vardags. Gustav hittade en pulka för 49:- i alla fall, så det var inte helt bortkastat, PLUS att vi såg en mycket bättre - men stängd - cykelaffär på väg ut ur Backa 3, som hade 20%-70% rabatt, kanske det blir utflykt i morgon med?

Bokrean då? Jag har lyckats hålla mig i styr än så länge och köpt två böcker som jag är väldigt glad över; När Var Hur 2005 (jag köper ju alltid dessa på bokrean) och en bok om Lena Cronqvist (ISBN 91-46-20304-4), den är sååå fin, "Btj-inbunden" med guldrygg och en massa underbara målningar. Man får liksom ofta nöja sig med stora, kända målningar i bokform när man är vanlig och dödlig.

2 comments:

Sape said...

Nej jag skall inte se dem. Tyvärr...

Emma said...

Jag lovar att dom inte kommer få den där limpan såld, dom har sadeln alldeles för högt upp för att det ska vara snyggt, den ska ju sitta längst ner så att den där krom-grejen sticker upp högt över sadeln!