Sedan
mitt första knödelbak har jag nu blivit så knödelvan att jag gör lite som jag vill. Fick beställning på granformade ("du får välja vilken form du vill förutom tupp"):
Tallriksmodellen
(Aldrig när jag gör knödel så blir den särskilt snygg men titta i headern så finns en prydlig restaurangkokad.)
Efter maten tog jag mig en slurk Becherovka. Pepparkakssmaken passade ju bra till pepparkaksformen.
Andra bloggar om mat, knödel, knedlíky
2 comments:
Så fina! Kom och tänka på din lista på saker man kan göra med potatis. Är i slovakien och har precis ätit en för mig ny potatisvariant, det såg ut typ som chapati, gjord av potatismos, mjöl och sen stekt i torr panna. Gott! Vi åt "hybrid" till (blandning mellan gås och anka, har tydligen inget namn :)
Kram!
Eva
Det låter sjukt gott, ska försöka komma ihåg att prova någon gång!
- Hybrid*?!??!?! oj.
Post a Comment