Wednesday, August 18, 2010

gullig kattsoppa

Skulle vara kul med lite sällskap och jag hade turen att i en vecka få passa Anders och Agnes nya katt medan de var på semester. Vilken katt! Typiskt kattutseende, lagom kort hår (kort!), lagom stor och snäll och inte attackerande (mina krav på en katt är inte så höga numera). I början var jag så ovan en tyst katt att jag ibland, trots stängda fönster och dörrar trodde att han var försvunnen. De första nätterna sov han i fotändan men den sista natten i mitt armveck.

När Agnes och Anders tog hand om Bibi, var det efter den här utlysningen av hans dåvarande ägare. Jag fattar inte riktigt bara, vem vill ha en TJOCK katt? Det är ungefär lika obehagligt som långhåriga dito, tycker jag.

Det riktigt, riktigt sjuka var när jag idag fick se var Bibi bodde från början: Ja, Bibi blev alltså utslängd till förmån för Bingo Rimérs fotograf! (OBS! bloggen)

Nu tror jag inte för en sekund att Bibi kommer att behöva flytta igen men om det skulle hända ställer jag gärna upp och blir nästa klimp i denna soppa. Även om jag då skulle hamna närmare Bingo Rimér än jag någonsin önskat.

Av en kattvan fick jag lära mig att studsbollar inte är något för katter men väl tussar

Favoritplatsen

Den sista morgonen tillsammans

No comments: