Saturday, December 20, 2008

hur man inte kurerar bakrus

Jag var tvungen att gå på stan idag, för att handla lite julklappar. Jag var lite svag idag, eftersom jag drack en massa (gott) vin och glögg på en fest igår (som var dötrevlig men jag har lite ångest för att jag frös ut de två icke svensktalande islänningarna som var där, genom att ignorera deras önskan om att prata engelska eftersom de inte förstod min svenska rappa käft. Det var inte med vilje, jag lovar).

Juklappsinköpen gick som smort och fort så det blev fikatajm rätt snart. Åsa bah: "Ja, ta kaffe, de som dricker kaffe säger att det är så himla gott kaffe här!".
Jag bah: "Mhm men gud det är ju smaksatt kaffe!"
Men det var ju liksom det kaffe som fanns. "Man får ta om hur många gånger man vill" hade kafébiträdet vänligt sagt. Men det smakade så himla skumt. Kardemumma? Jag tog förstås om en gång ändå men som sagt, jag var ju redan lite svajig.

Svajigheten blev inte bättre av att
1. Åsa börjar (angående mina armar som syns på bild i inlägget nedan) berätta om tjejer som skär sig "de skär och skär och skär och deras armar är helt bubbliga, det är som ett extra lager hud" och "det finns de som skär sig i underlivet också."
2. När jag blir helt äcklad av hennes historier och inte vet var jag ska titta för jag vill att hon ska sluta prata så dras mina ögon till en av de tusen teveapparater som fanns inne på kafét. Där visas en dokumentär om SIAMESISKA TVILLINGAR. Men urk.

Det fanns en teve inne på toaletten också! Men där får man ju kräkas.


(fast det gjorde jag ju inte)

6 comments:

Christian Strömqvist said...

Haha, är det bara jag eller har du blivit lite råare och lite ärligare i bloggen i fråga om vad du tycker om saker och ting? T.ex. folk som säger aah psykologi är så himla intressant, osmarta människor och siamesiska tvillingar? :D

kram

Johanna said...

Haha Vadå ska man tycka siamesiska tvillingar är oäckligt menar du??

:)

Christian Strömqvist said...

Haha njaäe man får tycka vad man vill! Jag uppskattar bara den (som då jag tycker, ökande) ärliga tonen. Kan det vara det bistra klimatet? ;)

Johanna said...

Hmm det är ju tur att det uppskattas då. För visst kan det vara så att min relativa isolering får mig att tro att jag inte syns, inte hörs, inte har några medmänniskor?

Men snart, snart, snart, snart! Då har jag värsta festen med värsta bästa gänget! :D:D:D:D Ska försöka vara snäll då, lovar! ;-)

Grovt Initiativ said...

jag skulle svimma av skärhistorierna redan utan bakrus, men annars låter det rätt mycket som jag och house-boxen förra nyårsdan. vi kanske ska satsa på nåt sånt på annandagen :)

Grovt Initiativ said...

jag håller förresten med christians första betraktelse där och det är BRA. keep it up. be more evil.