Thursday, February 01, 2007

Filmfestivaltältet och HisingssushiI måndags lurade Gustav med mig till Filmfestivaltältet. Det var inte så jättesvårt, eftersom en sak jag hade föresatt mig att göra medan jag var här, var att dansa i tältet. Hellsongs spelade, ingen dans just då, men det var inte alls särskilt dumt, utan mycket fint.


Men sen då! Så springer jag in i Ann-Sofie som ju emigrerat till Skellefteå, men var tillbaks för att cocktail-värdinna under filmfestivalen! Tjiho! Inte blev det sämre av att hon ledde mig till värsta bra platsen under infravärmen, där Maria, Lovisa & Petrus också satt!!


Titta va fina de är, Annso & Lovisa!


och Mariaaaaaaa!


Men sen blev det disko ändå! Bra musik alltså det började med No Coke (!!) och sedan fortsatte det med Drop it like it's hot!


Gustav exalterad efter No Coke-dansen
Som om det inte kunde bli bättre blir jag dagen efter hembjuden på sushi hos Maria & Martin (på Hisingen, ååh va härligt det va att åka dit, seriöst). Det var ett väldigt rullande och kuddande (Annso tyckte att kuddar var det bästa och sötaste sättet att göra det på), och som synes dividerande hur det egentligen är bäst att göra. Men tillslut stod allt på bordet ^^ och mmmm. Sen blev det mer vin och jag gick hem över bron i världens göteborgsblåst.

4 comments:

Magnus said...

Rött vin till sushi! Har jag inte haft nåt inflytande på dig alls?

Johannka said...

Jag lär mig så långsamt, jag tror att jag behöver mer övning!

Magnus said...

Suck... jaja

Anonymous said...

barbar!