Tuesday, November 27, 2012

tio år efter lunarstorm

Ons 27 nov 2002 20:34
motorpsycho
igår kväll kände jag för första gången på väldigt länge att jag skulle kunna dö nu (då). Det enda som gav mig lust att leva var att chansen finns att jag får gå på en konsert med Motorpsycho igen. Jag tycker synd om alla som inte var där (det fanns plats!) för de är ett av de bästa band som finns förmodligen. Jag hörde/förstod inte mycket av vad de sa eller sjöng men det spelade ingen som helst roll. Egentligen skulle jag skriva på norska nu, det var så jag tänkte i går kväll. Jeg föler det som jeg kan dö nå, det eneste der holder meg kvar i livet er sjansen til å få se dem en gang til.

Sen blev det alldeles för många öl på alldeles för kort tid på Bookmaker (!). Ramlade in på toaletten hemma och smsade med Emma mitt i natten. På norska.

Lite skryt: VG X2!!! Jag är bäst!!!!!!!!! Och en sten föll från mitt bröst. Klag på universitetet: Tentaresultatet kom i dag och omtentan är på lördag. Knäppt. Vi var skitnervösa och ville snabbt komma till skolan för att få reda på vårt resultat. Så var det broöppning! Gaah

Tja/Johanna

ps. Vad menar du Marie?

3 comments:

4everfine said...

Tycker du fortfarande lika mycket om Motorpsycho?

Johannka said...

Nja, vet inte riktigt, har inte lyssnat på dem på cirka tio år. Men det var också framför allt live de var extra bra!

Jenny said...

Buy branded 3D t shirt
Price 2.43$
With trusted platform
👇
buy branded t shirt

Follow my social networks for funny memes and odd news

Facebook page 👇
follow Facebook page
Twitter👇
Join Twitter
Telegram👇
Join Telegram