Wednesday, March 19, 2008

au boulot

Idag hade jag kameran med mig på jobbet. Häng mä!


Miljöbild från mitt lilla ombyteshörn. Lappen på väggen satte jag upp i vredesmod efter att nån JÄVEL snott min påse med min morgonrock, mina tofflor och min timer i. Fortsättning följer ...

Utsikten från mitt krypin. På lappen på väggen står det: "Håll ordning!" (men den har inte jag skrivit iaf).


Till följd av påsstölden får jag lov att använda en gammal (iof snygg (en gång i tiden)) dammig morgonrock med tusen stora hål i och som ger mig nysningar. Suck. Men kolla vilket snyggt nackellack!


Gud, jag var så jävla trött, gäspade hela tiden. Och min kamera sen, den vill ju uppenbarligen inte heller vara med.


Men det var visst inte bara jag som hade en dålig dag, eller var det min negativa energi som överfördes till målningen? Men den matchar ju mycket snyggare till dramatenen nu åtminstone.


Bah men sen blev livet lättare! EVA EVA EVA! Och skitkonstigt snöande mitt i strålande solsken.

Vi kollade på snön och sådär. Sen (och innan) gick vi och gick och gick fram och tillbaka mellan Järntorget, Avenyn, Kungsportsplatsen, Järntorget, Kungsportsplatsen, Jaegerdorffsplatsen. Jag tror nästan jag fått feber.

Nu ska jag försöka vaska fram någon näring ur mitt tomma skafferi och sen packa och noja mig inför Norrlandsfärden i morgon kväll/natt, som ska ske i lastbil med en chaffis som heter Emil! GUU va jag är nervös!!!3 comments:

Anonymous said...

jag tycker att truckers är dom coolaste människorna i världen!! Hoppas att du får hänga med till ett sånt där riktigt truckstop (inte ett häng i göteborschhamnen alltså) och äta såna dära megahamburgare och några pilsner...ska du ha kepa på dig...snälla du måste du måste...jag vill ha en bild av dig i fronten med truckerkepa att hänga på min vägg! Kram och påskpuss/Maria

hypsilophodon said...

har du skrivit en arg lapp!? shit.

Johanna said...

javisst, en arg, snäll lapp med en vädjan om att hänga tilbaks påsen där. faktiskt blev jag av med mina tofflor en annan gång men hittade dem senare i en annan ateljé. Den är inte så kul min lapp.