Saturday, May 20, 2006

Längtan till BiskopDen senaste veckan har det vid två (2) tillfällen (av två (2) olika personer) bönats och betts om att få hälsa på i Biskop. Det är ju aldrig konstigt att man vill ut till Härliga Hisingen, men jag tror att det denna gång beror på isoleringen som vi försatt oss i. Lappsjuka kan få folk att vilja åka var som helst. Emma sa t o m att hon ville bo här.


Jag har en massa kaffe kvar i termosen och en uppsats att skriva, så, jag kanske stannar uppe ett tag till och vältrar mig i ASCII, XML, RA, SGML, HSM, OAIS, PDF/A och SOU. Jag önskar
att jag, om jag stannade uppe till jag stupade, skulle kunna skriva klart hela uppsatsen i natt. Men jag tror tyvärr det är omöjligt ändå. Satan.


Bilderna är från första dagen på uppsatsarbetet. Vi fick träffa vår handledare för första gången och jag kan lyckligt nog säga att vi faktiskt kommit någon vart sedan dess. Släktforskning, oh my god. Tur att vi släppte det spåret. Då hade man väl tråkats ut i onödan. Ska inte skriva här. God natt.


Dagen-efter-disgraceful-news som ändå passar bra här.

4 comments:

Anonymous said...

Det varumärket solkas av en man med bakåtvänd keps och kortbyxor. Eller av en kvinna med utmanande klädsel. I koden definieras åtsittande kläder och djup urringning som sexig.
"Smycken och smink bör anpassas till att det är en arbetsplats och inte en festlokal", står det också i koden.

Varför förbjuder de inte män i utmanande klädsel? Eller är det meningen att manliga bibliotekarier ska gå runt som små köttstycken och visa upp sig? Vilken dubbelmoral!

Anonymous said...

Vad bra att du ser till att alla de som inte har tillgång till BHS institutionens korridorer får ta del av de underbara slipsarna! De är ju bara bäst.
P.S. Vi gillar uppsatsluggen!! Hälsa Ranis! (Kramar Lina o Hanna)

Johannka said...

Magnus: vi kan lura klädkoden, jag lånar din (stora) skärm och bär den baklänges och du behöver inte ha så mkt alls ...

H & L: Synd att man inte ser vad som står under slipsarna, det var ju det skojigaste :)

Anonymous said...

Låter bra. Tyvärr täcks det mesta av mig för tillfället i skägg, så det är inte så mycket att se ändå. Kan inte avgöra om det är ett slutspels- eller uppsatsskägg dock.