Monday, January 09, 2006

pulugga


Så, jag hann med mina jordplaner också! Tre glada växter som fått nya bon. Den lilla är inte så glad än ser det ut som, men den kanske saknar sin mamma eller pappa (jag kan inte så mycket om botanik...). Skulle vara kul att se hemtentan på bild också. Färdig. Ciao

ps. Va konstigt det blev, med ordningen. Så här borde jag inte ha gjort.Sådär, jag var ju tvungen att äta också, denna dag har allt pluggande drivit mig till att komponera ihop en god middag inspirerad av en persisk fiskrätt jag bara hört talas om. Mitt exemplar består av: Tofu panerad med ägg, citron, krossat linfrö, vetemjöl och en het orientalisk krydda från Tynderö; ris med dadel och skållad sötmandel; haricots verts (jag är helt besatt, ååååååååh va gott!) med citron och örtsalt; rödlök. Värst va mycket mer avancerat det låter än det var, men det är väl det som är konsten, eller?

Vi får se om det blir nå jord i dag, blir ju lite sent att dammsuga upp efter mig snart... Jag ääär så omtänksam.


I dag som i går som i morgon har jag och är jag tvungen att plugga Ämnets historia. Ämnet är Biblioteks- och Informationsvetenskap. Nej just ja, i morgon måste jag läsa en uppsats om beståndsutveckling också. Så jag är inte helt göralös.

Min dag fortsätter, jag har jordplaner också, vi får se.

No comments: