tag:blogger.com,1999:blog-15113159.post9125371229810891569..comments2024-01-14T14:36:18.451+01:00Comments on blidvädersgatan: SkumtomtefudgeJohannkahttp://www.blogger.com/profile/04060349516575328136noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-15113159.post-41994475736522751522009-12-09T19:09:22.290+01:002009-12-09T19:09:22.290+01:00Jag letade som en galning efter någon form av skum...Jag letade som en galning efter någon form av skumlakrits och hittade s.k skumlakritsböjar i en välsorterad godishandel när jag skulle på bio. Det blev väldigt kraftig lakritssmak, mycket gott!Åsanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15113159.post-41743871950248282492009-12-08T22:07:11.861+01:002009-12-08T22:07:11.861+01:00Det blev kanongott,, men väldigt väldigt sött.
Död...Det blev kanongott,, men väldigt väldigt sött.<br />Döden för tänderna.Mollishttps://www.blogger.com/profile/16518744827505641641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15113159.post-15422234577784093332009-12-07T21:03:00.953+01:002009-12-07T21:03:00.953+01:00@Åsa - Skumlakritsböj? :) Mums!
@Mollis - Jag bar...@Åsa - Skumlakritsböj? :) Mums!<br /><br />@Mollis - Jag bara täcker botten och kanterna i plastlådan med plastfolie och så häller jag på den rätt så varma smeten. Den ska sen svalna i formen.Johannkahttps://www.blogger.com/profile/04060349516575328136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15113159.post-44907515390369433542009-12-07T20:56:26.492+01:002009-12-07T20:56:26.492+01:00detta ska jag testa.. men hur lägger du plastfolie...detta ska jag testa.. men hur lägger du plastfoliet egentligen.. innan du häller på smetens ( som svalnat av?)Mollishttps://www.blogger.com/profile/16518744827505641641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-15113159.post-33404510793541549692009-12-07T20:16:21.799+01:002009-12-07T20:16:21.799+01:00Vad härligt att dina naglar matchar smeten. Igår f...Vad härligt att dina naglar matchar smeten. Igår fixade jag både juleskums- och skumlakritsböjsvarianten. Ligger i frysen i tryggt förvar. Tack för inspiration och recept!Åsanoreply@blogger.com